احمد راستینه هفشجانی، نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با میراثآریا با بیان این که وزارت میراث فرهنگی دارای نقشی راهبردی است، گفت: نقش این وزارتخانه از این منظر راهبردی و تاثیرگذار است که توسعه فرهنگ گردشگری هویت ساز و تمدن ساز می تواند جایگاه جمهوری اسلامی ایران را آن طور که شایسته است به جهانیان معرفی کند.
او افزود: توجه به فعال شدن گردشگری در هر استان به عنوان صنعتی هویت بخش و اشتغال آفرین بر پایه مولفه های مرتبط با شرایط بومی و منطقه ای، می تواند نقش به سزایی در بالا بردن سهم هر استان در رشد و توسعه اقتصادی کل کشور داشته باشد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران دارای ظرفیت های خوبی در زمینه هتلینگ و گردشگری است، اظهار کرد: گسترش روابط با جهانیان خصوصا با کشورهای همسایه بستر خوبی برای مشارکت های منطقه ای ایجاد می کند و باعث می شود که ظرفیت های گردشگری بی نظیر کشورمان بیش از پیش به دیگران معرفی شود.
راستینه همچنین با بیان این که توسعه گردشگری دریایی نیز یکی دیگر اولویت های مهم با توجه به ظرفیت خوب کشورمان در این حوزه است، افزود: جمهوری اسلامی ایران در هر سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارای امتیازات و ظرفیت های والایی است که باید برای فعالسازی و قرارگیری در مدار سودآفرینی اقتصادی، با تنظیم برنامه های راهبردی مورد توجه قرار گیرند.
او در ادامه با اشاره به این که حوزه صنایع دستی کشورمان نیازمند نوعی پلتفرم جامع در عرصه توسعه زیرساخت های صنایع دستی است، گفت: بسیاری از استان های کشورمان در حوزه صنایع دستی دارای آثاری کم نظیر هستند که باید با ابزاری به مردم معرفی شوند و در معرض فروش بیشتر قرار بگیرند.
راستینه در پایان با بیان این که گردشگری مهم ترین صنعت چهارمحال و بختیاری است، ادامه داد: استان چهارمحال و بختیاری می تواند بهعنوان قطب گردشگری و توریسم درمانی کشور تبدیل و معرفی شود. برای مثال اماکن تاریخی همچون مسجد جامع و قلعه های تاریخی این استان با قدمت بسیار طولانی قابلیت تبدیل شدن به قطب گردشگری منطقه را دارا هستند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/